Pages

MUZ KIZARTMASI



Geçenlerde bir tv programında gördüm muzu az tereyağda kızarttılar... sonrada üzerine bal dökerek servis yaptılar.... ilginç geldi denedim denenmeye değer.... ama bi daha yaparım demem....

20 yorum:

  1. Bu tatlıyı yapıp çocuklara yedirmek lazım, hem enerji verir hem de besleyici, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Buna benzer tarifi bir kitaptan bende denemiştim. Onda üzerine bal dökülmüyordu. Nefis bir tadı vardı, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. aslında muz tereyağı ve balın tadını birlikte düşünüce pekte itici gelmiyor.ama tereyağını aradan çıkarsak sadece balla daha müthiş bişey olabilir:)yanındada bitter çikolata.. ımmmm :)denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  4. Çok duydum adını ama bilmem ki nasıl olur?Görüntüsü çok güzel ellerine sağlık arkadaşım...

    YanıtlaSil
  5. ilginç gelmiştir bana hep...

    ellerine sağlık canım, şablon çok içaçıcı olmuş bu arada :D


    dua ile...

    YanıtlaSil
  6. Deneyin içinizde kalmasın diyosunn:)))
    ama sık yapmaya gelmez dimii böyle şeyler:)))
    eline sağlık ...

    YanıtlaSil
  7. Hiç denemedim denemeye de cesaret edemiyorum tadını beğenirsem hepsini yerim diye..kalorisi bol bir lezzet nijayetin de..
    Ellerine sağlık değişik bir tarifi paylaşmışsın bizlerle...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba. Ben de bir dergide görmüştüm ama hiç denemedim. Ellerinize sağlık, değişik bir tat, afiyet olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. muzun pişmişi pek damak zevkimize hitap eden bişi değil ondan sana ilk yiyişte hoş gelmemiş olabilir.bende bi tarif buldum muzla yakında yapicam beğenirsem yazarım sende yaparsın

    YanıtlaSil
  10. Ben kızartmadan bal ve ceviz dökerim. Kızartarak denemeli bir de. Elleinize sağlık.

    YanıtlaSil
  11. BEnde necla gibi kızartmadan ceviz ve bal dökerim kızartma nasıl olur bilmiyorum...

    Sanki sende fazla memnun kalmamışın:)))

    Ellerine sağlık canım değişik bir lezzeett..

    YanıtlaSil
  12. tam çocuklara göre.vitamin deposu.eline sağlık...

    YanıtlaSil
  13. Ziyaretiniz için teşekkür ederim :)

    Muz kızartması başlığını görünce buraya yazmak istedim ama çok güzel el işi ürünleriniz de var dikkatimden kaçmadı :)
    muz kızartmasına gelince.. muzu tek başına çok severim, muzlu pasta, muzlu kek, puding vs.. nedense muzu o kadar sevmeme rağmen yiyemem. ama sizin tarifinizdeki tereyağını çıkarıp balla denersem sanırım o hali de güzel olur benim için:)
    elinize sağlık, yiyenlere de afiyetler olsun:)

    YanıtlaSil
  14. Hic denemedim nasil olur bilmiyorum ama bir seferde olsa deneyip tadina bakmak lazim ...

    ziyaretin ve yorumun icinde tesekkür ederim her zaman beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  15. güzel görünüyor ama bende yapmaya cesaret edemedim.bundan sonra hiç yapmam heralde.
    ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  16. ortaya çıkan tadı samimiyetinle yazdığın için tşk.bazı bloglarda abartı payı fazla oluyor bende güvenemiyorum.kendi yorumunu katman hoş.emeğine sağlık diyorum...

    YanıtlaSil
  17. aaa niye bi daha yapmazsın ??
    çok mu ağır oluyor :))
    ama nefis görünüyor ellerine sağlık ....
    Daha öncede duymuştum deneme fırsatım olmadı ...

    YanıtlaSil
  18. AĞIR DEMEYELİMDE SADE YEMEK DAHA GÜZEL
    ASLINDA KÖTÜ SYILMAZ AMA

    YanıtlaSil
  19. Ben muz'u çok severim o yüzden denemeye deger diyorum..
    Ilginç bir tarif, paylasim için tesekkürler :)

    Mutlu seneler :))

    YanıtlaSil