Mutfaktan Gelen Sesler;
Gelecek Enfes Kokuların ve Lezzetlerin Habercisidir
Pages
▼
MUZ KIZARTMASI
Geçenlerde bir tv programında gördüm muzu az tereyağda kızarttılar... sonrada üzerine bal dökerek servis yaptılar.... ilginç geldi denedim denenmeye değer.... ama bi daha yaparım demem....
aslında muz tereyağı ve balın tadını birlikte düşünüce pekte itici gelmiyor.ama tereyağını aradan çıkarsak sadece balla daha müthiş bişey olabilir:)yanındada bitter çikolata.. ımmmm :)denemek lazım:)
Hiç denemedim denemeye de cesaret edemiyorum tadını beğenirsem hepsini yerim diye..kalorisi bol bir lezzet nijayetin de.. Ellerine sağlık değişik bir tarifi paylaşmışsın bizlerle...
muzun pişmişi pek damak zevkimize hitap eden bişi değil ondan sana ilk yiyişte hoş gelmemiş olabilir.bende bi tarif buldum muzla yakında yapicam beğenirsem yazarım sende yaparsın
Muz kızartması başlığını görünce buraya yazmak istedim ama çok güzel el işi ürünleriniz de var dikkatimden kaçmadı :) muz kızartmasına gelince.. muzu tek başına çok severim, muzlu pasta, muzlu kek, puding vs.. nedense muzu o kadar sevmeme rağmen yiyemem. ama sizin tarifinizdeki tereyağını çıkarıp balla denersem sanırım o hali de güzel olur benim için:) elinize sağlık, yiyenlere de afiyetler olsun:)
ortaya çıkan tadı samimiyetinle yazdığın için tşk.bazı bloglarda abartı payı fazla oluyor bende güvenemiyorum.kendi yorumunu katman hoş.emeğine sağlık diyorum...
Bu tatlıyı yapıp çocuklara yedirmek lazım, hem enerji verir hem de besleyici, ellerine sağlık...
YanıtlaSilBuna benzer tarifi bir kitaptan bende denemiştim. Onda üzerine bal dökülmüyordu. Nefis bir tadı vardı, ellerine sağlık.
YanıtlaSilaslında muz tereyağı ve balın tadını birlikte düşünüce pekte itici gelmiyor.ama tereyağını aradan çıkarsak sadece balla daha müthiş bişey olabilir:)yanındada bitter çikolata.. ımmmm :)denemek lazım:)
YanıtlaSilÇok duydum adını ama bilmem ki nasıl olur?Görüntüsü çok güzel ellerine sağlık arkadaşım...
YanıtlaSililginç gelmiştir bana hep...
YanıtlaSilellerine sağlık canım, şablon çok içaçıcı olmuş bu arada :D
dua ile...
Deneyin içinizde kalmasın diyosunn:)))
YanıtlaSilama sık yapmaya gelmez dimii böyle şeyler:)))
eline sağlık ...
Hiç denemedim denemeye de cesaret edemiyorum tadını beğenirsem hepsini yerim diye..kalorisi bol bir lezzet nijayetin de..
YanıtlaSilEllerine sağlık değişik bir tarifi paylaşmışsın bizlerle...
Merhaba. Ben de bir dergide görmüştüm ama hiç denemedim. Ellerinize sağlık, değişik bir tat, afiyet olsun. Sevgiler.
YanıtlaSilmuzun pişmişi pek damak zevkimize hitap eden bişi değil ondan sana ilk yiyişte hoş gelmemiş olabilir.bende bi tarif buldum muzla yakında yapicam beğenirsem yazarım sende yaparsın
YanıtlaSilBen kızartmadan bal ve ceviz dökerim. Kızartarak denemeli bir de. Elleinize sağlık.
YanıtlaSilBEnde necla gibi kızartmadan ceviz ve bal dökerim kızartma nasıl olur bilmiyorum...
YanıtlaSilSanki sende fazla memnun kalmamışın:)))
Ellerine sağlık canım değişik bir lezzeett..
tam çocuklara göre.vitamin deposu.eline sağlık...
YanıtlaSilZiyaretiniz için teşekkür ederim :)
YanıtlaSilMuz kızartması başlığını görünce buraya yazmak istedim ama çok güzel el işi ürünleriniz de var dikkatimden kaçmadı :)
muz kızartmasına gelince.. muzu tek başına çok severim, muzlu pasta, muzlu kek, puding vs.. nedense muzu o kadar sevmeme rağmen yiyemem. ama sizin tarifinizdeki tereyağını çıkarıp balla denersem sanırım o hali de güzel olur benim için:)
elinize sağlık, yiyenlere de afiyetler olsun:)
Hic denemedim nasil olur bilmiyorum ama bir seferde olsa deneyip tadina bakmak lazim ...
YanıtlaSilziyaretin ve yorumun icinde tesekkür ederim her zaman beklerim sevgiler
güzel görünüyor ama bende yapmaya cesaret edemedim.bundan sonra hiç yapmam heralde.
YanıtlaSilellerinize sağlık...
ortaya çıkan tadı samimiyetinle yazdığın için tşk.bazı bloglarda abartı payı fazla oluyor bende güvenemiyorum.kendi yorumunu katman hoş.emeğine sağlık diyorum...
YanıtlaSilselam iyi akşamlar sevgiler
YanıtlaSilaaa niye bi daha yapmazsın ??
YanıtlaSilçok mu ağır oluyor :))
ama nefis görünüyor ellerine sağlık ....
Daha öncede duymuştum deneme fırsatım olmadı ...
AĞIR DEMEYELİMDE SADE YEMEK DAHA GÜZEL
YanıtlaSilASLINDA KÖTÜ SYILMAZ AMA
Ben muz'u çok severim o yüzden denemeye deger diyorum..
YanıtlaSilIlginç bir tarif, paylasim için tesekkürler :)
Mutlu seneler :))