Pages

TENCERE KEBABI


SEBZELİ TENCERE KEBABI
Malzemeleri
300 gr. Dana kuşbaşı
1 orta boy soğan(küp küp doğranmış)
1 yemek kaşığı domates salçası
Biraz tuz,kekik
Su
Hazırlanışı:
1-Öncelikle etleri iyice yıkayıp süzüyoruz.Çelik tencerede üzerini tam geçmeyecek kadar su ile kapağın üzerine bir ağırlık koyarak orta ateşte pişiriyoruz.
(etin pişme süresi değişebiliyor benim ki yaklaşık 60 dk. da pişti)
2-Et yumuşayınca etin suyunu bir kaba döküp,tenceredeki etin üzerine soğanları, biraz sıvı yağı ilave edip soteliyoruz.
3-Salçayı tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
 4-Ocaktan indirirken kekik ve tuzunu ilave edip,Sıcak sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun

6 yorum:

  1. ellerinize sağlık çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık..çok lezzetlidir eminim.afiyet şeker bal olsun...

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık.güzel gözüküyor.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Gülsümcüğüm elelrine sağlık canım çok lezzetli gözüküyor...

    Güzel ve mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. bizimkilerin bayılacagı bir tarif vermişsin.notumu aldım.ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  6. ellerine saglik cok lezzetli görünüyor
    kocaman öptüm

    YanıtlaSil