SEBZELİ TENCERE KEBABI
Malzemeleri
300 gr. Dana kuşbaşı
1 orta boy soğan(küp küp doğranmış)
1 yemek kaşığı domates salçası
Biraz tuz,kekik
Su
Hazırlanışı:
1-Öncelikle etleri iyice yıkayıp süzüyoruz.Çelik tencerede üzerini tam geçmeyecek kadar su ile kapağın üzerine bir ağırlık koyarak orta ateşte pişiriyoruz.
(etin pişme süresi değişebiliyor benim ki yaklaşık 60 dk. da pişti)
(etin pişme süresi değişebiliyor benim ki yaklaşık 60 dk. da pişti)
2-Et yumuşayınca etin suyunu bir kaba döküp,tenceredeki etin üzerine soğanları, biraz sıvı yağı ilave edip soteliyoruz.
3-Salçayı tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
4-Ocaktan indirirken kekik ve tuzunu ilave edip,Sıcak sıcak servis ediyoruz.
4-Ocaktan indirirken kekik ve tuzunu ilave edip,Sıcak sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
YanıtlaSilellerine sağlık..çok lezzetlidir eminim.afiyet şeker bal olsun...
YanıtlaSilellerinize sağlık.güzel gözüküyor.sevgiler
YanıtlaSilGülsümcüğüm elelrine sağlık canım çok lezzetli gözüküyor...
YanıtlaSilGüzel ve mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...
bizimkilerin bayılacagı bir tarif vermişsin.notumu aldım.ellerine saglık.
YanıtlaSilellerine saglik cok lezzetli görünüyor
YanıtlaSilkocaman öptüm