MALZEMELER
* 2 Adet Yağsız Biftek
* 1 Adet Havuç
* 1 Adet Patates
* 6 Adet Taze Fasulye
* 1 Adet Soğan
* 1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
* 1 Diş Sarmısak
* Tuz
1 kaşık Salça
Önce biftekler kızdırılmış tavada ters düz edilerek önce kızartılır sonra üzerine soğan pembeleşinceye kadar sotelenir.ve diğer sebzelerimiz sırası ile ilave edilir. en son salça ve tuz ilave edilerek yarım saat pişirilir...
Uzun süredir yazamıyorum bir öğrenci yurdumuz için kermes hazırlıklarımız başladı... bir yandan işyeri bir yandan ev bir yandan kızım bloga zaman ayıramadım ama en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....
ellerinize sağlık çok sevdiğim bir yemek.
YanıtlaSilsayfanın tam ortasında kocaman bir reklam çıkıyor.o yüzden yazdıklarını veya tarifini okuyamıyoruz.haber vereyim dedim.sevgiler.
YanıtlaSilÇok iştah kabartıcı duruyor elelrine sağlık....
YanıtlaSilEllerine sağlık...
YanıtlaSilKardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
YanıtlaSilsevim
harika gorunuyor canim ellerine saglik. kermesinizin bol ve bereketli gecmesi dilegimle selamlar.
YanıtlaSil