Pages

ARNAVUT CİĞERİ


MALZEMELERİMİZ
500 gr ciğer
4 çorba kaşığı un
Toz kırmızı biber
tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
maydanoz
1 baş soğan

Önce ciğerlerimizin zarları alınır ve küp şeklinde doğranır sonra un kırmızı biber tuz karışımına bulanır.sonra
kızdırılmış sıvı yağda kızartılır.bu kadar basit.... sonra sumaklı kırmızı soğan ve maydanoz ile servis edilir....
HERKESE AFİYET OLSUN.....


6 yorum:

  1. Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı görünüyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi yaptığımı söyleyemem ama yemesini çok severim. Ellerinize sağlık, nefis görünüyor.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık(anneanneninemekleri

    YanıtlaSil
  4. süper tariff, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. ciğer ve dier sakatatları yemiyorum ama görüntüsü çok güzel canım.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. hepinize teşekkürler... ben pek hoşlanmıyorum ama eşim için yapıyorum....

    YanıtlaSil