MALZEMELERİMİZ
500 gr ciğer
4 çorba kaşığı un
Toz kırmızı biber
tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
maydanoz
1 baş soğan
Önce ciğerlerimizin zarları alınır ve küp şeklinde doğranır sonra un kırmızı biber tuz karışımına bulanır.sonra
kızdırılmış sıvı yağda kızartılır.bu kadar basit.... sonra sumaklı kırmızı soğan ve maydanoz ile servis edilir....
HERKESE AFİYET OLSUN.....
Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı görünüyor.Sevgiler.
YanıtlaSilÇok iyi yaptığımı söyleyemem ama yemesini çok severim. Ellerinize sağlık, nefis görünüyor.
YanıtlaSilSevgiler...
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık(anneanneninemekleri
YanıtlaSilsüper tariff, ellerine sağlık :)
YanıtlaSilciğer ve dier sakatatları yemiyorum ama görüntüsü çok güzel canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilhepinize teşekkürler... ben pek hoşlanmıyorum ama eşim için yapıyorum....
YanıtlaSil