Bilmem anlatabildimmi:))
Bizim buralarda mısır ekmeği bilinmez sadece mısır unundan incecik bazlama yapılır..... sonrada eğer bayatlarsa şekilde görüldüğü gibi doğranıp tereyağda kavrıulur ve üzerine peynir serpilerek afiyetle yenir..... özellikle bu mısır unundan ekmek kavurmasını çok sevenler vardır.....
bazlamayı annem yapmıştı ben tam denk düşüremiyorum..... öğrenirsem tarif yazarım:))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 DEĞERLİ YORUM VAR. SENDE YAZAR MISIN?:
farklı bir tarif.ilk kez gördüm.çok güzel görünüyor.tadını merak ettim.iyi günler
Bizim buralarda da normal ekmeği de tereyağı ve peynirle kvaurup yerler. Çok da güzel oluyor.
İlk defa gördm bende... Afiyet olsun canım.
Yorum Gönder