SEBZELİ TENCERE KEBABI
Malzemeleri
300 gr. Dana kuşbaşı
1 orta boy soğan(küp küp doğranmış)
1 yemek kaşığı domates salçası
Biraz tuz,kekik
Su
Hazırlanışı:
1-Öncelikle etleri iyice yıkayıp süzüyoruz.Çelik tencerede üzerini tam geçmeyecek kadar su ile kapağın üzerine bir ağırlık koyarak orta ateşte pişiriyoruz.
(etin pişme süresi değişebiliyor benim ki yaklaşık 60 dk. da pişti)
(etin pişme süresi değişebiliyor benim ki yaklaşık 60 dk. da pişti)
2-Et yumuşayınca etin suyunu bir kaba döküp,tenceredeki etin üzerine soğanları, biraz sıvı yağı ilave edip soteliyoruz.
3-Salçayı tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
4-Ocaktan indirirken kekik ve tuzunu ilave edip,Sıcak sıcak servis ediyoruz.
4-Ocaktan indirirken kekik ve tuzunu ilave edip,Sıcak sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun
6 DEĞERLİ YORUM VAR. SENDE YAZAR MISIN?:
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
ellerine sağlık..çok lezzetlidir eminim.afiyet şeker bal olsun...
ellerinize sağlık.güzel gözüküyor.sevgiler
Gülsümcüğüm elelrine sağlık canım çok lezzetli gözüküyor...
Güzel ve mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...
bizimkilerin bayılacagı bir tarif vermişsin.notumu aldım.ellerine saglık.
ellerine saglik cok lezzetli görünüyor
kocaman öptüm
Yorum Gönder