Ads 468x60px

Pages

ARNAVUT CİĞERİ


MALZEMELERİMİZ
500 gr ciğer
4 çorba kaşığı un
Toz kırmızı biber
tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
maydanoz
1 baş soğan

Önce ciğerlerimizin zarları alınır ve küp şeklinde doğranır sonra un kırmızı biber tuz karışımına bulanır.sonra
kızdırılmış sıvı yağda kızartılır.bu kadar basit.... sonra sumaklı kırmızı soğan ve maydanoz ile servis edilir....
HERKESE AFİYET OLSUN.....


6 DEĞERLİ YORUM VAR. SENDE YAZAR MISIN?:

pembe kekik dedi ki...

Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı görünüyor.Sevgiler.

Birsel dedi ki...

Çok iyi yaptığımı söyleyemem ama yemesini çok severim. Ellerinize sağlık, nefis görünüyor.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Çok güzel görünüyor ellerine sağlık(anneanneninemekleri

içimizdeki karnaval dedi ki...

süper tariff, ellerine sağlık :)

sevda dedi ki...

ciğer ve dier sakatatları yemiyorum ama görüntüsü çok güzel canım.ellerine sağlık.öpüyorum.

Adsız dedi ki...

hepinize teşekkürler... ben pek hoşlanmıyorum ama eşim için yapıyorum....

Yorum Gönder