MALZEMELERİMİZ
500 gr ciğer
4 çorba kaşığı un
Toz kırmızı biber
tuz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
maydanoz
1 baş soğan
Önce ciğerlerimizin zarları alınır ve küp şeklinde doğranır sonra un kırmızı biber tuz karışımına bulanır.sonra
kızdırılmış sıvı yağda kızartılır.bu kadar basit.... sonra sumaklı kırmızı soğan ve maydanoz ile servis edilir....
HERKESE AFİYET OLSUN.....
6 DEĞERLİ YORUM VAR. SENDE YAZAR MISIN?:
Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı görünüyor.Sevgiler.
Çok iyi yaptığımı söyleyemem ama yemesini çok severim. Ellerinize sağlık, nefis görünüyor.
Sevgiler...
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık(anneanneninemekleri
süper tariff, ellerine sağlık :)
ciğer ve dier sakatatları yemiyorum ama görüntüsü çok güzel canım.ellerine sağlık.öpüyorum.
hepinize teşekkürler... ben pek hoşlanmıyorum ama eşim için yapıyorum....
Yorum Gönder