MALZEMLERİMİZ
4 adet orta boy havuç
2 ader orta boy elma
yarım su bardğı süt
1 su bardağı toz şeker
1,5 paket pötibör bisküvi
1 su bardağı ceviz kırığı
hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Havuçlar ve elmalar rendenin ince tarafında rendelenir.
Havuç ve elma rendesini tencereye alalım üzerine şeker ve sütü ilave ederek havuçlar suyunu çekene kadar pişirelim.
karışım ılıyana kadar bisküvileri rondoda veya elimizle ufalayalım.
Bir kap içine bisküvileri, cevizleri elmalı ve havuç karışımını alıp iyice yoğuralım ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım ve hindistan cevizine bulayalım.
bir pazar günü annemlerde yaptığım bir tarifti fırsat bulup yayınlayamamıştım bugüne kısmetmiş.....
HERKESE AFİYET OLSUN.....
10 DEĞERLİ YORUM VAR. SENDE YAZAR MISIN?:
Bacım bu nasıl görüntü böyle kısıra bayılırııım :)
ellerine sağlık.
Canım merhaba..Ben kısırA ve turşulara el koyuyorum..Ellerine sağlık..sEVGİLER..
Ohhh ATOM KARINCA !
tatlılar hazır ee yanında da en sevdiğim kısır ama gelemem her yer kar ..artık alacagım olsun dimi !
Ellerıne sağlık..
Sevgilerle..
Hımmm
ellerine sağlık Gülsümcüm
harikasın hangi ara yapıyorsun bunları maşallah sana :))
Elmalı havuçlu topları ben de çok severim ...
Hele kısır asla hayır diyemem ve turşular....
herikisi de harika ellerine sağlık.sevgiler.
Oooo usttekı tabagı alsam harıka gorunuyor
Ellerıne saglık
Sevgıler
ellerine saglik canim nefis bir tabak...
gülsüm tatlım ellerine saglık
kısırı görünce agzımın suları aktı, hele turşuyla nefis gider, ellerinize saglık. sevgiler.
İkisine de bayılırım, ellerine sağlık...
Yorum Gönder